Головна » 2018 » Березень » 13 » Аккумуляторы Varta (Варта)
08:41
Аккумуляторы Varta (Варта)

VARTA - торгова марка найбільшого світового виробника акумуляторів Johnson Controls Inc. Авто акумулятори VARTA виробляються на восьми заводах в п'яти країнах Європи. Провідні заводи знаходяться в Німеччині, Чехії, а також в Іспанії. Акумулятори, вироблені в Європі на заводах Johnson Controls Inc., поставляються на конвеєри всіх провідних європейських автомобільних виробників. Пропонуємо підібрати і купити акумулятор Варта для авто в каталозі нижче.

VARTA - один з визнаних світових лідерів в області технології і нових інженерних рішень. Якість акумуляторів для автомобіля Varta, підтверджене сертифікатами ISO 9001, QS 9000 і іншими, стало еталоном в галузі.
В середині 2007 року відбулося оновлення асортименту автомобільних акумуляторів VARTA - на ринку були представлені три нових сімейства: Black Dynamic, Blue Dynamic і Silver Dynamic. Нові модельні лінії спростили вибір акумулятора, запропонувавши кожному автомобілю практично ідеально підібраний акумулятор. Ці серії акумуляторів для автомобіля Варта об'єднує вдосконалений «фірмовий» кальцієвий сплав з срібним легуванням, як і раніше забезпечує високу надійність при мінімальній витраті електроліту.

З осені 2008 року все стартерні акумулятори VARTA моделей Silver Dynamic, Blue Dynamic і Black Dynamic виробляються тільки за технологією PowerFrame .

Основні переваги , які отримають автомобілісти від використання акумуляторних батарей VARTA, виготовлених за технологією PowerFrame :

  • збільшений термін служби батареї завдяки зміцненню позитивної решітки в самих навантажених зонах, що знижує вплив корозії;
  • підвищена потужність при кожному запуску двигуна за рахунок зниженого електричного опору решітки;
  • більш ефективна робота батареї в режимі заряду і розряду на автомобілі з-за кращого контакту активного матеріалу пластин з гратами.

Цей вищий стандарт якості лежить в основі нових типів батарей VARTA.

В уникальном ассортименте нашего Интернет-магазина Вы всегда можете выбрать и купить автомобильный аккумулятор varta по различным ценам.

Переглядів: 499 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar