Головна » 2017 » Червень » 27 » Воск для депиляции
12:34
Воск для депиляции

Віск для депіляції в картриджах і касетах - економне і зручне рішення як для професіоналів, так і для звичайних користувачів

При нанесенні воску для депіляції в касетах або картриджах, процес виходить чистішим, тому що при використанні воскових касет немає необхідності використовувати будь-які додаткові інструменти для нанесення маси, а завдяки рівномірному дозування, яке забезпечує конструкція з роликом, скорочується і витрата воску.

Таким чином, віск для депіляції в картриджах і касетах - це економне і зручне рішення як для професіоналів, так і для звичайних користувачів.

Подібно баночним воскам, віск для депіляції в касетах і картриджах буває декількох типів: рідкий (для рук і ніг), середньої щільності, а також щільний, для жорстких волосся. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені всі три типи воскових касет.

Купити воскові касети для депіляції за найпривабливішою ціною

Віск для депіляції в картриджах і касетах в компанії Carendar.ru представлений в широкому асортименті.

Цена на воск для депиляции в картриджах и кассетах у нас одна из самых низких, однако если вы зарегистрируетесь в нашем интернет-магазине, вы сможете купить воск для эпиляции ещё дешевле. Стоимость воска для депиляции в картриджах и кассетах может быть снижена и больше, если вам необходимы крупные партии или оптовые поставки.

Переглядів: 696 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar