Головна » 2017 » Червень » 18 » Вязальные машины
10:56
Вязальные машины

 

Перш ніж купувати вязальную машинку, корисно розібратися в основних відмінностях цих інструментів одна від одної. Всі машини мають кілька класифікацій: вони діляться на одне і двухфонтурние, ручні, механічні електронні, а також різняться по класах. Знаючи ці особливості, підібрати інструмент, який буде підходити саме вам, буде набагато простіше.

 

Одне і двухфонтурние машини

Стандартна в'язальна машина - однофонтурні. Це базова модель, яка може робити все основні види в'язання. На однофонтурні машинці можна створювати полотна різної товщини, але тільки односторонні, тобто, у всіх виробів буде зворотний бік.

Однофонтурні в'язальна машина Silver Reed SK 280
Однофонтурні в'язальна машина Silver Reed SK 280

Однофонтурная вязальная машина Silver Reed SK 280
купить вязальную машину сильвер рид SK 280 c дополнительной игольницей

 

На відміну від однофонтурні, двухфонтурние машини спочатку мають більш широкий функціонал: за допомогою них можна робити «об'ємну» в'язь, звивисті, комбіновані та інші види переплетень, а також один з найважливіших елементів на всіх трикотажних виробах - «гумку». Двухфонтурние в'язальні машини зручніше в роботі і дозволяють створювати більш складні і професійні вироби. Полотно, виконане на двухфонтурной машині, буде більш щільним, без протяжок. Але головне вигідне відміну двухфонтурной машинки - можливість виконати англійську гумку.

 

Англійська гумка пов'язана на в'язальної машині

Також варто відзначити, що, хоча однофонтурні в'язальні машини і поступаються двухфонтурним, їх функціонал можна дещо розширити: з часом базову модель можна доповнити другий фонтури, каретками та ін.

 

Машини 4 і 5-го класу

Кожна в'язальна машина має свій клас - він визначає товщину пряжі, з якої на ній можна працювати. Чим більше відстань між голками машинки, тим товстіші нитки можна використовувати для в'язання - вироби на них виходять більш теплими, з великими петлями. Найпопулярніші моделі машин відносяться до 5-го класу, вони дозволяють працювати з пряжею середньої товщини. Для більш грубою і товстої пряжі знадобиться машинка з великою відстанню між голками - 4-го або 3-го класу.

Игольница вязальной машины

Переглядів: 629 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar