Головна » 2017 » Червень » 14 » Видеонаблюдение для дома
23:02
Видеонаблюдение для дома

Установка домашнього відеоспостереження - хороший спосіб пасивного захисту майна, а також можливість бути в курсі того, що відбувається. Наша фірма допоможе вам змонтувати відеоспостереження для будинку під ключ. Ми також займаємося проектуванням, монтажем, пусконалагодженням, обслуговуванням відеокомплексів, допомагаємо підібрати обладнання, які ви можете придбати в нашому інтернет-магазині System Security.

Установка відеоспостереження в будинку

Тип відеоспостереження визначається вимогами, висунутими до нього, а також майбутніми умовами роботи. Найчастіше ми монтуємо системи наступних категорій:

  • відеоспостереження із записом - є власний або орендований відеосервер, де зберігається відеоархів. Користувач може переглянути збережені кадри, зроблені раніше;
  • відеоспостереження через Інтернет - припускає відкритий віддалений доступ для адміністратора. Останній може переглядати відео з архіву або онлайн, перебуваючи в будь-якому місці, де є доступ до Мережі;
  • безпровідне відеоспостереження - система з можливістю трансляції відео потоку за допомогою Wi-Fi;
  • зовнішнє відеоспостереження - комплекс, що складається з обладнання і матеріалів для монтажу на вулиці;
  • приховане відеоспостереження - складається з міні-камер, захованих в інтер'єрі або екстер'єрі будівлі.

Монтаж відеоспостереження в житловому будинку може відрізнятися в залежності від місця установки. Всі об'єкти, навіть візуально схожі, мають свої нюанси.

Відеоспостереження для приватного будинку

Установка відеоспостереження в приватному будинку передбачає монтаж кімнатного, а також вуличного обладнання. Моніторинг присадибної ділянки передбачає застосування камер, здатних працювати в подібних умовах. Ціна системи відеоспостереження для приватного будинку залежить від числа камер, їх характеристик, ведення архіву та його глибини, що визначається розміром підконтрольної зони і побажань клієнта.

Відеоспостереження для багатоквартирного будинку

Установка відеоспостереження в багатоквартирному будинку зазвичай одна з найпростіших і дешевих через застосування тільки кімнатних компонентів. Однак в квартирах є свої нюанси: відеоочко, антивандальні пристрої для сходового майданчика, міні-камери, приховані в інтер'єрі, та інше.

Відеоспостереження у двір будинку

Щоб встановити відеоспостереження у дворі житлового будинку, потрібні пристрої і матеріали, призначені для роботи на вулиці. Ми ніколи не йдемо назустріч клієнтам, які просять змонтувати кімнатні камери за межами будівлі з метою зниження вартості, оскільки термін служби подібної системи буде мінімальним.

Відеоспостереження для житлового будинку

Монтують відеоспостереження для приватного будинку і для моніторингу обстановки, нагляду за дітьми, домашнім персоналом. Часто відеокомплекс допомагає вчасно виправити ситуацію і навіть запобігти біді.

Осуществлять монтаж систем видеонаблюдения законно могут исключительно лицензированные подрядчики. У нашей компании есть вся разрешительная документация для выполнения проектно-монтажных работ в этой сфере. Обращайтесь в фирму «Системы безопасности», и ваш дом станет вашей крепостью.

Переглядів: 670 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar