Головна » 2017 » Червень » 17 » Вентиляция в частном доме
11:28
Вентиляция в частном доме

Багатьох людей цікавить питання, як зробити свій будинок, затишним і комфортним. Продумане планування, ідеальний дизайн будинку та території створюють затишок і прикрашають ваш будинок. Функціональність, а відповідно комфорт мають не тільки зовнішні атрибути, а залежать від комунікацій, які забезпечують комфорт і задоволення потреб господарів. Людина в будинку живе, і комфортне проживання без якісного повітря, стає відносним. Важливими показниками якісного повітря є: насиченість киснем, вологість і температура. А система вентиляции в частном доме, проектирование и монтаж которой проведут специалисты ventys.ru, соответствует всем санитарным нормам, пожеланиям заказчика и гарантировано имеет высокую надежность и качество.

Є кілька видів вентиляції, про які потрібно знати перед проектуванням.

Найбільш простим і дешевим способом вентиляції є «елементарна вентиляція». Це передбачені при будівництві канали природної вентиляції і відкрита кватирка. Має кілька мінусів: пил, шум і комахи, що усувається заміною кватирки на проточний клапан і установкою вентиляторів періодичної дії на кухні і в санвузлах. Проточний клапан кріпиться на зовнішній стіні, має протимоскітну сітку, очищаються фільтри, а так само антиконденсатну і шумопоглинальну ізоляцію. Даний підхід до вентиляції будинку забезпечує всі санітарні норми якості повітря, проте в холодні періоди, можливо переохолодження певних приміщень. Для уникнення вистужіванія взимку, доводиться обмежувати функціональність вентиляції, шляхом регулювання перетину вхідних клапанів на внутрішньому оголовке.

Система припливно-витяжної вентиляції з механічним спонуканням, втілює в собі правильний підхід до очищення і підігріву повітря. Очищений за допомогою фільтрів повітря, через електричний або водяний нагрівач і примусово подається в приміщення. За допомогою зручного пульта температура повітря регулюється в будь-якому приміщенні будинку. Проточно-витяжна вентиляція будинку, має тільки один мінус, влітку температура повітря пройшла через вентиляцію, не може бути нижче зовнішньої.

Цей мінус нівелюється установкою незалежної системи охолодження повітря. Маловідомим фактом, який залишається в тіні, є те, що системи охолодження, працюють тільки з повітрям всередині приміщень. У зовнішньому компресорно-конденсаторні блоці, який пов'язаний з внутрішніми системами тільки трубками для циркуляції фреону - холодоагенту, відбувається скидання надлишків тепла фреону, використовуваного при охолодженні повітря в приміщенні.

Система центрального кондиціонування, є універсальною. Центральний або канальний кондиціонер виконують всі функції необхідні для забезпечення будинку якісним повітрям. Крім подачі і обробки свіжого повітря, проводиться температурна обробка (охолодження або підігрів). Таким чином, у Вашому домі з'являється не тільки якісна вентиляція, а й система опалення та кондиціонування. Комфортні для Вас режими, задаються за допомогою систем управління (пульт і системна панель) і підтримуються автоматично. При Вашому бажанні, можливо вбудована система контролю вологості повітря, що тільки додає комфорту.

Вентиляція в дерев'яному будинку має свої особливості, оскільки дерево має властивості, відмінні від інших матеріалів. Правильно підібрана система вентиляції в каркасному будинку або зрубі, зробить не тільки сприятливий повітря, але і допоможе на десятиліття продовжити довговічність і збереження будинку.

Переглядів: 678 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar