Головна » 2017 » Червень » 14 » УТЕПЛЕНИЕ И ГЕРМЕТИЗАЦИЯ ОКОН
22:42
УТЕПЛЕНИЕ И ГЕРМЕТИЗАЦИЯ ОКОН

Утепление и герметизация окон

Установкою пластикових склопакетів вирішується проблема протягів, необхідності фарбування рам і щорічної замазки щілин. Однак не всі вікна забезпечують 100% герметичність, встановлюються правильно, а в процесі використання багато втрачають первинні властивості.

Утеплення і герметизація вікон проводиться як під час їх монтажу, коли увага приділяється внутрішнім укосів, а також після - якісної обробкою зовнішніх укосів. Самостійне виконання процедури є ризикованою справою, і треба знати, що звичайним замазуванням щілин тут не обійтися.

Висотні роботи краще довірити професіоналам, які вміло захищають вікна від проникнення холодного повітря, а значить - зменшують точку роси, конденсат і цвіль.

УТЕПЛЕННЯ І ЗОВНІШНЯ герметизації вікон В М. КИЄВІ ТА КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Промисловий альпінізм для герметизації вікон використовує методи утеплення стін за допомогою утеплювача, армуючої сітки. Після обробки зовнішні укоси шпаклюються, фарбуються для додання повної водонепроникності.

Утеплення і герметизація вікон в м.Києві та Київській області може проводитися двома способами: зовні і всередині. Однак внутрішньої утеплення укосів найчастіше вимагає установку системи вентиляції, щоб забезпечити циркуляцію повітря і попередити появу вологи.

Компанія «reokon.kiev.ua» радить займатися теплоізоляцією за всіма правилами:

  • ПОЄДНУВАТИ УТЕПЛЕННЯ укосів І СТІН, ЩОБ ВИКЛЮЧИТИ осідання конденсату І зменшити тепловтрати;
  • ПІДГОТУВАТИ ПОВЕРХНІ, ОСКІЛЬКИ клеїти утеплювач НЕОБХІДНО ЛИШЕ НА ИДЕАЛЬНО РІВНІ укоси;
  • ПРОВЕСТИ подстраховочний УТЕПЛЕННЯ ВНУТРІШНІХ укосів І СТІН, які мінімізують перепади температури.

Цена утепление окон в Киеве будет зависеть только от объема работ, ведь промышленный альпинизм упрощает доступ к наружным стенам, потому затраты будут минимальными. Грамотне утеплення укосів і стін забезпечить повну герметизацію вікон, а в разі потреби - ми проводимо регулювання рам, заміну ущільнювача, забезпечення припливної вентиляції.

Обладнання та інвентар - завжди з нами, на будь-якій висоті. Так що замовлення виконується в максимально швидкі терміни, якісно й зі знанням справи!

 

Переглядів: 581 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar