Головна » 2017 » Червень » 17 » Установка и монтаж кондиционеров в Симферополе, Крыму
13:32
Установка и монтаж кондиционеров в Симферополе, Крыму

Спліт-системи створені для того, щоб привнести в наше життя комфорт. Однак їх працездатність, можливість м'яко і рівномірно розподіляти холодне або тепле повітря закладається на стадії монтажу. Створення сприятливих умов в кімнаті залежить від того наскільки правильно була проведена установка кондиціонерів. Сімферополь - місто, де замовити виконання монтажних робіт спліт-систем варто в компанії «Правильні кондиціонери». Ми проводимо ці роботи в комплексі. Адже складність їх полягає в тому, що при установці виконується перший запуск системи.

Установник зобов'язаний випустити фреон з зовнішнього блоку після стикування, виміряти різницю температур між точкою кипіння і парами в компресорі. Для виконання цих робіт потрібні знання, навички, досвід. Ними в повній мірі володіють співробітники монтажного відділу нашої компанії.

Вы смело можете доверить нам монтаж кондиционеров симферополь, Симферополь — город, где мы работаем не один год и имеем сотни благодарных клиентов.

Установка монтаж кондиционеров Симферополь Крым

Порядок робіт при установці кондиціонерів

Вирішивши поліпшити умови життя за допомогою кліматичної техніки, потрібно бути готовим до того, що в кімнаті тимчасово настане «розгардіяш». Стіну доведеться проштробити, щоб укласти в канавку кабелю і магістралі. Роботи проведуть співробітники зі спеціальною освітою та необхідним обладнанням, яким не раз доводилося монтувати кондиціонери в Сімферополі. Установка буде проведена якісно і з мінімальними «пиловими» роботами. Можливо, вийде заховати кабелю в стелю або підлогу, але ситуація проясниться при огляді кімнати. Також майстри підкажуть краще місце розташування спліт-системи, щоб виключити шкідливий вплив на організм спрямованого холодного потоку.

Таким чином, якщо купити кондиціонер в Сімферополі з установкою в нашій компанії, ви отримаєте додаткову консультацію по монтажу і правильної експлуатації кліматичного обладнання. Проведені на належному рівні монтажні роботи - запорука довгого безперебійної роботи спліт-системи. Ідеально якщо господарям вдається поєднати ремонтні роботи в кімнатах та монтаж кондиціонерів. Крим дуже сонячний і теплий край і наявність в будинку якісної кліматичної техніки - нагальна потреба.

Внутрішній і зовнішній блок спліт-системи з'єднуються між собою за допомогою мережі електричних кабелів і дренажних труб. Протяжність цих мереж впливає на вартість монтажних робіт. Якщо обидва блоки вдається розмістити поблизу віконного отвору (зліва, справа, над ним), то довжина кабелів буде мінімальна і не доведеться наймати альпіністів і спецтехніку, коли проводиться вулична установка кондиціонерів. Крим забудований в основному не дуже високими будинками, що полегшує монтажні та сервісні роботи.

купити кондиціонер в Сімферополі, Криму з установкою

Для траси кабелів проробляють в стіні штробу 4 х 5 см. Електрик розподіляє кабелю між блоками, штроба закривається шпалерами, на стіну навішується внутрішній блок. Система вакуумируют, за допомогою вакуумного насоса з неї відкачується повітря. Внутрішній блок заповнюється фреоном і робиться пробне включення.

Вакуумирование дуже важлива частина процесу підключення спліт-системи, тому перш ніж купити кондиціонер в Криму з установкою, поцікавтеся, чи виконують її фахівці фірми.

Наша компанія надасть вам повну підтримку і консультацію. Довгострокове співробітництво наш пріоритет. Ми якісно і за розумною ціною монтуємо кондиціонери в Криму. Установка проводиться з дотриманням всіх етапів і випробувань.

Переглядів: 697 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar