Головна » 2017 » Червень » 15 » Удаление кондилом
23:14
Удаление кондилом

 

Кондиломи - сосочкові доброякісні новоутворення, викликані вірусом папіломи людини (ВПЛ). Розрізняють гострі, ороговевающие, плоскі і папульозні. Найпоширенішим типом є гострі кондиломи. Більше 40 видів ВПЛ можуть провокувати появу гострих кондилом, а деякі з штамів вірусу викликають онкологію шийки матки і статевого члена! Кондиломи з'являються на слизових оболонках людини, найчастіше на статевих органах і анус. Освіти бувають поодинокими або груповими, можуть об'єднуватися, нагадуючи цвітну капусту.

Лікування кондилом

Сучасна медицина поки не придумала медикаментозного методу боротьби з кондиломами, тому лікування зводиться до радикального видалення новоутворення і призначенням імуномоделірующей терапії для боротьби з вірусом і підняття імунітету, щоб уникнути рецидиву. На жаль, вірус назавжди залишиться в крові, але після видалення і проходження лікарської терапії ймовірність повторного появи становить лише 13%, а вірус переходить в стан рецесії. Також протягом 2-3 місяців після видалення необхідно дотримуватися гігієнічних норм - щоденний туалет статевих органів і / або ануса і використання презерватива при статевих актах

1
 

удаление кондилом

При виявленні кондилом Вам негайно варто звернутися до фахівця! Видалення кондилом рекомендується не тільки через з потворного вигляду, але і через небезпеку переходу в злоякісну пухлину! Кондиломи можуть кровоточити, бути пошкоджені одягом або при статевому акті, а також викликають зуді дискомфорт. Найбільш ефективним методом є видалення кондилом лазером, так як дана операція носить найкращий косметичний ефект, безкровна, займає мало часу і має найменший термін реабілітації.

Кондиломи при вагітності

Жінка, заражена вірусом папіломи людини, може передати його своїй дитині! Також на тлі гормонального сплеску зростання кондилом у самої жінки станься набагато швидше. Тому при плануванні вагітності обов'язково необхідно зробити кольпоскопію і здати аналіз - мазок на ВПЛ. При виявленні вірусу необхідно пройти курс терапії і видалити шкірні прояви (кондиломи) до зачятія. А при виявленні вірусу після зачаття заходи необхідно вжити не пізніше кінця I триместру вагітності, так як вірус може викликати бурхливе зростання утворень і ускладнення при подальшому розвитку плода.

 
                                      

Кондиломи в піхву

В результаті попадання вірусу в глибокі шари слизової оболонки, в піхву іноді з'являються невеликі освіти, які деякий час можуть залишатися непомітними. Найчастіше це відбувається при незахищеному статевому акті з інфікованим партнером. Ці утворення можуть дати про себе знати при зниженні імунітету або при їх пошкодженні. При цьому вони можуть кровоточити, викликати свербіж і викликати різні виділення. Їх можна виявити при гінекологічному огляді і кольпоскопії. Кольпоскопію жінкам рекомендується проходити не Режан 1 разу на рік, так як кондиломи здатні перероджуватися в злоякісну пухлину! При виявленні утворень їх слід негайно видалити, пройти курс терапії і здати аналіз - мазки на цитологію.

Переглядів: 626 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar