Головна » 2017 » Червень » 27 » Туристические складные столы
12:25
Туристические складные столы

Вилазки на природу, пікніки, турпоходи - без цих речей просто немислимий літній відпочинок. Щоб зберегти в лісі або на дачі звичний домашній комфорт, не обійтися без кемпінгових меблів.

Туристичні складні столи для пікніка оптом за низькими цінами!

Пройшли часи, коли на природі в якості столу або стільця використовувалися підручні засоби, в наш час розкладні столи і туристичні стільці - це зовсім не розкіш, вони користуються великим попитом і їх покупку планують заздалегідь, готуючись до дачного сезону. Мобільний і компактний похідний стіл зі складними ніжками дозволить в лічені хвилини організувати сімейний обід, невелике гуляння або легкий романтичну вечерю на свіжому повітрі.

Для будь-якого рибалки або просто мандрівника туристичний складаний стіл-трансформер - незамінна річ, він дозволить назавжди забути про незручності далеко від цивілізації. Где недорого купить складной туристический стол для пикника? Если вы цените свое время и не хотите переплачивать - добро пожаловать для выгодных сезонных покупок в оптовый интернет-магазин micma.ru!

Для промо-акцій і виставок - якісні і функціональні розкладні столи оптом

Складні столи, завдяки своїй функціональності, можуть використовуватися не тільки на рибалках і в походах. При проведенні рекламних акцій в приміщенні або на вулиці, для виставок, ярмарків, а також для дрібної торгівлі - це відмінний варіант переносний меблів. Виконані з високоякісних матеріалів, алюмінію і пластика, вони легко розбираються і збираються, не займають багато місця при перевезенні та зберіганні. Столи туристичні спеціально призначені для експлуатації на відкритому повітрі і перепадів температур. Замовляйте для вашого бізнесу якісні кемпінгові столи оптом зі складу в Москві і Єкатеринбурзі в СПб, Нижній Новоград, Воронеж і економте.

Як правильно вибрати складаний стіл?

Вибираючи похідний стіл, важливо підгадати з його вагою і габаритами. Він повинен бути одночасно легким і містким. Чи буде цей складаний туристичний стіл на дві особи або на цілу компанію? Чи буде він транспортуватися в багажнику авто або переноситися вручну? У нашому асортименті ви знайдете надійні, практичні розкладні столи різних розмірів.

Привабливі оптові ціни на столи туристичні порадують власників магазинів з продажу товарів для спорту та відпочинку, господарчих товарів, які хочуть в сезон заробити більше. Щоб купити складні столи в Єкатеринбург, Москву, СПб або будь-який інший російський місто, достатньо оформити замовлення на сайті або по телефону. Налагоджена система логістики дозволить швидко і недорого доставити замовлення в потрібний пункт призначення.

Переглядів: 670 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar