Головна » 2017 » Червень » 14 » Таль электрическая ТЭ-100
23:13
Таль электрическая ТЭ-100

таль электрическая тэ 100 - является продукциеймашиностроительного предприятия «Алтайталь». Этот российский завод, расположенный в г. Барнаул, - одно из крупнейших предприятий, специализирующихся на выпуске тельферов и другого грузоподъёмного оборудования. 

Електроталь ТЕ-100 сферу застосування:
Електрична таль 1т (ТЕ-100) має вантажопідйомністю до 1000 кг і може експлуатуватися як зовні, так і всередині приміщень. Дана електрична таль відноситься до серії «Т» і випускається в декількох різних модифікаціях. Функціонально електроталь ТЕ-100 забезпечує підйом і транспортування вантажів невеликої та середньої маси, пересуваючись уздовж двотаврової балки за допомогою електроприводу.
Таким чином, рух вантажу може відбуватися в горизонтальному і вертикальному напрямку, обмежуючись довжиною балки з одного боку і граничної висотою підйому - з іншого. Кілька модифікацій серії допускають можливість повороту шляху по радіусу 1,5 метра, що дозволяє використовувати талі ТЕ-100 на ділянках з різною геометрією балки.
Серед замовників 1-тонних талей galeon-gp.ru - різні промислові виробництва, складські господарства, майстерні з ремонту та обслуговування автомобільної техніки, транспортні компанії і багато інших підприємств.

Технічні особливості
Канатна електрична таль ТЕ 100 (1 тонна) призначена для експлуатації на монорейкових шляхах відповідно до стандарту ГОСТ-19425 і може експлуатуватися при температурах зовнішнього середовища від -20 до +40 ° C. При цьому існують термостійкі модифікації, призначені для роботи на морозі до -40 ° C, що робить можливою їх зовнішню експлуатацію в самих різних кліматичних зонах.
Управління переміщенням талі здійснюється за допомогою електроприводу з регульованою частотою. Швидкість підйому вантажу становить 8 метрів в хвилину, а вздовж двотавру тельфер ТЕ-100 пересувається зі швидкістю 24 м / хв. При цьому як механізм пересування уздовж монорейки, так і підйомник мають систему гальмування. Для управління талью використовується дистанційний радіопульт.

Електроталь ТЕ-100 переваги:
Талі ТЕ-100 - це компактні і сучасні вантажопідйомні пристрої, розроблені провідними інженерами і відповідають усім вимогам вітчизняних і світових стандартів. Спроектовані для потреб російського споживача, ці підйомні механізми мають відмінну експлуатаційної надійністю, довговічністю і призначені для інтенсивної експлуатації в самих різних умовах зовнішнього середовища.
Таль електрична може бути стаціонарна або пересувна.
Можлива висота підйому Талі Т100-10: 6,3м, 12,5м, 20м, 25м, 32м, 36м (метрів)

Переглядів: 672 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar