Головна » 2017 » Червень » 27 » ЩИТЫ (КОРПУСА) ДЛЯ ЭЛЕКТРОРАСПРЕДЕЛИТЕЛЕЙ
12:43
ЩИТЫ (КОРПУСА) ДЛЯ ЭЛЕКТРОРАСПРЕДЕЛИТЕЛЕЙ

Електричні розподільні щити (корпусу) - обов'язкова ланка в ланцюжку токораспределения. Це ящик з металу або пластику, призначений для утопленого або накладного монтажу. Спосіб установки визначається фізичними параметрами місця розташування обладнання.

Комплектація розподільних ящиків залежить від бренду і моделі і може включати :

  • клемні колодки;
  • власники проводів;
  • ізолятори;
  • заглушки;
  • din-рейки;
  • пластрони.

 

Как выбирать и купить электрический щиток (корпуса) для устройств энергораспределения?

Вироби вибираються в залежності від типу встановленого обладнання, оскільки воно визначає особливості конструкції. Місце розташування одного однополюсного вимикача називається модулем. Його ширина в середньому 18 мм.

Кількість необхідних модулів в електричному щиті залежить від числа встановлюваних автоматів, лічильників, УЗО та ін. Ця інформація міститься в технічному завданні на облаштування поверхових щитів або інших об'єктів підключення. Якщо все обладнання не вміщується в один ряд, знадобиться дворядний шафа. Модель з запасом модулів дасть можливість мережі розвиватися. Зайві модулі можна закрити заглушками.

При виборі щита враховують особливості матеріалу. Варіанти з пластика стійкі до високої температури, корозії і не вимагають заземлення. Металеві вироби міцніше, тому вони частіше встановлюються на вулиці.

За типом кріплення розрізняють накладні / навісні та вбудовані моделі. Перші застосовують, якщо проводка зовнішня. Щити кріпляться до стіни саморізами або дюбелями. Коли проводка прихована, використовують вбудовані щити . Вони більш привабливі і компактні. При їх установці доведеться заздалегідь підготувати в стіні нішу потрібного розміру.

Якщо система обліку і розподілу енергії передбачає установку лічильника, вибирають шафа, в якому передбачено місце для монтажу лічильника і є вбудовані електророзетки.

Переглядів: 707 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar