Головна » 2017 » Червень » 17 » Шеллак CND и его преимущества
13:27
Шеллак CND и его преимущества

 Шеллак CND и его преимущества

Бренд CND, як першопроходець у винаході гель-лакових покриттів, пропонує сучасним жінкам абсолютно унікальний продукт - шелак! Але що це таке і чим таке покриття вигідно відрізняється від гелю або лаку? Давайте розбиратися!

стійкість покриття

Безумовна краса нігтів - це далеко не все, що пропонує нам CND зі своїм продуктом. Головне, що ця краса буде залишатися з вами мінімум 2 тижні! Дотримуючись технологію нанесення стійкого покриття, можна забезпечити собі ідеальний манікюр без сколів і тріщин на протязі 3-х тижнів. Гель-лаковий манікюр не змащується, не дряпається, що не сколюється і виглядає як новий протягом довгого часу. Тепер, зібравшись купити шелак для нігтів, ви не витрачаєте час на оновлення манікюру і трепетну захист його при домашніх справах, що вимагають знаходження рук у воді.

Крім того, вирішивши купити гель-лак для нігтів, ви робите вибір на користь натуральності. Манікюр виглядає набагато природніше, ніж, наприклад, нарощені нігті, адже гель-лак такий же тонкий, як і звичайний лак. Стійке покриття нігтів надає їм дивовижну еластичність: вони гнуться при натисканні, а не ламаються, що гарантує стійкість до механічних пошкоджень і є безсумнівним плюсом при виборі.

зміцнення нігтів

Якщо ваші нігті слабкі, то покриття CND шелак допоможе їх відростити, захищаючи від зламів. Гель-лак чудово захистить слабкі нігті від агресивного впливу хімічних миючих засобів, механічних пошкоджень і розшаровування. Завдяки лаку для нігтів Shellac вам не доведеться займатися нарощуванням.

Нешкідливість для здоров'я

Покриття нігтів шелак розроблено з використанням безлічі натуральних інгредієнтів, що дозволяють зміцнити нігті. В составе нет вредных веществ, потому набор купить shellac cnd в москве можно смело рекомендовать аллергикам, а также беременным и кормящим матерям. Але перш, ніж купувати його, при наявності захворювань нігтів проконсультуйтеся з лікарем щодо нанесення.

Переглядів: 641 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar