Головна » 2017 » Червень » 16 » Регистрация сайтов хостинг
11:33
Регистрация сайтов хостинг

Для створення свого сайту потрібно обзавестися доменом і хостингом. Доменом є адреса сайту. Він унікальний і у кожного свій. Такі адреси орендуються (купуються) на певний термін. Доменом рф можна користуватися рік, а якщо потрібно довше, то можна продовжити час оренди.

При виборі адреси потрібно пам'ятати, що він повинен легко запам'ятовуватися, відкладатися в пам'яті. Хостинг - обсяг пам'яті диска, в хостингової компанії, яку займають потрібні файли. Хостинг сайтів РФ може бути на віртуальному чи фізичному сервері. На віртуальному сервері розміщують не тільки прості сайти, які не мають складні бази даних і багато відвідувачів, але й повноцінні магазини. Останнім часом, дуже популярні сайти Бітрікс, Joomla сайти і Вордпресс

Регистрация домена сайта проводится через специальные сайты, как наш, которые такие услуги предоставляют. Домен ru можно купить домен хостинг и на вторичном рынке у киберсквотеров, но стоить это удовольствие будет дорого.

При покупці або оренді адреси сайту потрібно вірно заповнити анкету адміністратора, а також надати свої паспортні дані, які підтверджуються в відправлених на сайт копіях документів.

При виборі хостингу потрібно дивитися на вимоги сайту, для якого він потрібен. Хостинг повинен стабільно працювати і бути безпечним. Від цього залежить відвідуваність і зручність використання його користувачами.

Хостинг і реєстрація доменів краще проводити у компаній перевірених часом. Адже хостинг і домен є серцем сайту. І це без сумніву найдорожча його частина.
Реєстрація домену та хостингу робиться в автоматичному режимі. Їх кількість необмежена. Довжина домену може бути різною, вона залежить від реєстраторів і доменних зон. Вони перевіряються на унікальність. Підібрати домен може наша спеціальна система whois.

Деякі кампанії пропонують безкоштовні домени рф, якщо при цьому у них здобуваєш хостинг. Це не завжди кращий і безпечний варіант. Вартість домен .рф дуже прийнятна, тому не рекомендуємо ризикувати майбутнього свого сайту проекту та бізнесу в інтернет через 250-300 рублів, які витратите на покупку свого домену рф, або супер домену ru

Хостинг, також буває платним і безкоштовним. Без грошей сайт розміщують за допомогою хостинг-провайдера. Але можливості відрізняються від платних хостингів. Потрібно вибирати хостинг обдумано

Переглядів: 599 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar