Головна » 2017 » Червень » 15 » Регистрация электролаборатории
14:14
Регистрация электролаборатории

Електролабораторія (електровимірювальна лабораторія) - це підприємство, яке спеціалізується на виконанні різних робіт в області енергозабезпечення та електропостачання на професійній основі. Багато хто помилково вважає, що це лабораторія в прямому сенсі цього слова, на кшталт хімічної, де постійно відбуваються якісь незрозумілі досліди. Однак це не так. Електролабораторія - складна багатофункціональна організація.

Перелік видів випробувань і вимірювань:

  • Список робіт до 1000 В;
  • Список робіт до 10 кВ;
  • Список робіт до 35 кВ.

Очевидно, що підприємство такого рівня, що виконує специфічні роботи, підлягає ліцензійної перевірці з боку відповідного органу - в даному випадку це Ростехнагляд. Вот почему столь большую популярность имеют понятия «регистрация электротехнической лаборатории» и «аттестация электролаборатории».

Примітно, що вираз « реєстрація електролабораторії », крім своєї благозвучності, також і більш правильне, оскільки саме воно закріплене законодавчо.

Для отримання свідоцтва про реєстрацію електролабораторії підприємству необхідно виконати ряд обов'язкових вимог, одне з яких це необхідно мати в організації 3-х атестованих співробітників по 4 і / або 5 групі електробезпеки з правом випробувань і вимірювань в ЕУ (адміністративно-технічний персонал).

Документи (перелік документів) для реєстрації електролабораторії:

  1. Статут, установчий договір (або рішення про створення), свідоцтво про постановку на податковий облік ІПН / КПП, свідоцтво ОГРН, інформаційний лист Росстата (Держкомстату), документ, що підтверджує повноваження керівника;
  2. Копії дипломів про освіту (вищу або середньо-спеціальна) на цих трьох атестованих співробітників;
    1. Посади атестованих працівників:
        • начальник електролабораторії;
        • заступник начальника електролабораторії (або: інженер, начальник ділянки);
        • інженер.
  3. Паспорти і свідоцтва про повірку на прилади (при наявності);
  4. Облікова картка організації;
  5. Копії трьох посвідчень співробітників по 4 і / або 5 групі електробезпеки з правом вимірювань і випробувань 1

Після успішного завершення процедури Вам буде видано спеціальний свідоцтво про реєстрацію електролабораторії . Це - найголовніший документ, який фактично означає дозвіл Вашої організації займатися обраним справою. Примітно, що без такого свідоцтва електролабораторія існувати не може, це буде вважатися порушенням закону. За аналогією, можна сказати, що це так, ніби людина, у якого з яких-небудь причин немає водійського посвідчення, сів за кермо. В обох випадках слід відповідальність - як адміністративна, так і кримінальна.

Ми пропонуємо Вам свою допомогу в реєстрації електролабораторії!

Ім'я великий досвід в даній сфері, ми точно знаємо, що і як потрібно зробити для того, щоб домогтися успіху! Ми є виконавцями, а не посередниками - це гарантує Вам кращу ціну обраних послуг.
Також наша компанія пропонує послуги з навчання Ваших співробітників по 4 і / або 5 групі електробезпеки з правом випробувань і вимірювань в ЕУ.

Переглядів: 604 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar