Головна » 2017 » Червень » 16 » Отдых в Испании на островах: виллы на Канарах
11:24
Отдых в Испании на островах: виллы на Канарах

Канари мають для нас власне звучання, деякі навіть знають, що ці острови належать до Іспанії. У 90х туди їздили тільки «нові росіяни». Сьогодні звичайні російські туристи, добре вивчивши головний острів Канарського архіпелагу Тенеріфе, знімають вілли на інших островах, раніше знали тільки європейських туристів.

Канарські острови

Арендовать виллы на канарах, загорать и купаться можно круглый год.

Ви не знайдете цих островів на карті Європи, так як знаходяться вони майже у Африки. При цьому там не буває занадто спекотно або холодно (в середньому + 22 ° С взимку і + 26 ° С влітку), а температура води в океані завжди в районі 20 ° С. Так що безліч людей рятуються на Канарах від зимового холоду і вогкості.

Канарський архіпелаг складається з семи великих островів і декількох маленьких. Незважаючи на загальне вулканічне походження, острови разюче відрізняються один від одного. Найпростіше орендувати віллу або апартаменти на Тенеріфе і Гран Канарія, самих туристичних Канарських островах, трохи складніше на Лансароте і Фуертевентура. На острова Ла Пальма, Гомера і Йерро, в основному, їздять на екскурсії.

Острови з'єднані між собою автомобільними поромами і швидкісними «ракетами». Ще одна особливість Канар - там відпочиває багато європейських пенсіонерів, молодіжних курортів мало. Крім того, більшість пляжів Канарських островів відбудеться

Переглядів: 617 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar