Головна » 2017 » Червень » 16 » Огнетушители
23:20
Огнетушители

Вогнегасником називається пересувне або переносний пристрій, призначений для гасіння всіляких вогнищ загоряння або пожежі за допомогою випуску закачаного в нього вогнегасної речовини.

Ручні вогнегасники, як правило, являє собою червоний циліндричний балон, забезпечений соплом (шлангом) або трубкою (розтруб). Коли вогнегасник вводиться в дію, з його сопла починає під великим тиском виходити речовина, яка здатна загасити вогонь і ліквідувати загоряння.

Речовиною цим може бути вода, піна, спеціальне хімічна сполука, що використовується в порошкоподібному вигляді або діоксид вуглецю, азот та інші інертні гази.

У Росії вогнегасники повинні бути у всіх виробничих приміщеннях без винятку, а правила дорожнього руху багатьох сучасних держав зобов'язують кожного водія в своєму автомобілі також мати вогнегасник.

Так же, в данном разделе, можно подобрать: купить огнетушитель для дома и квартиры, огнетушители для дачи, огнетушители для офиса, огнетушители для производственного помещения, огнетушители для электроустановок, с морским регистром.

Переглядів: 596 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar