Головна » 2017 » Червень » 27 » Модульные картины на искусственной коже
12:19
Модульные картины на искусственной коже

Інтер'єр Вашого будинку виглядає незавершеним? Хочете надати йому чарівну родзинку? Ми допоможемо Вам в цьому!

Мы производим высококачественные модульные картины на искусственной коже. Наша компания является безусловным лидером на рынке Украины в нанесении печати на искусственную кожу.

Що використовується у виробництві картин матеріал спеціально розроблений для нанесення ультрафіолетової друку. Класична і трохи нерівномірна текстура матеріалу не відрізняється від натуральної шкіри. Незаперечною перевагою штучної шкіри є те, що вона не вбирає в себе чорнило. Це дозволяє отримати максимально чітке і яскраве зображення. Вас захопить багата палітра кольорів, в точності відображає кожен відтінок.

Догляд за фото-картиною не викличе у Вас ніяких складнощів. Матеріал стійкий до впливу вологи, тому пил і жирні плями з диптиха можна безслідно видалити в лічені секунди. Це відкриває нові горизонти в оформленні інтер'єру квартири. Стильні картини із сегментів дозволять Вам ефектно прикрасити навіть кухонний простір.

Модульні картини на штучній шкірі , які пропонує наша компанія, мають відмінні експлуатаційні властивості. Вони не тріскаються і не бояться перепадів температурного режиму. Важливим аспектом є те, що виріб не виділяє ніяких специфічних запахів. З цією проблемою можна зіткнутися, здійснюючи покупку у недобросовісних виробників. Триптих, які виробляє наша компанія, ви спокійно можете помістити над узголів'ям своєму ліжку, не побоюючись виникнення алергічних реакцій. Матеріал - якісний і довговічний. Ваша улюблена картина може десятиліттями радувати око.

Переглядів: 621 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar