Головна » 2017 » Червень » 14 » Мясо на вулканических камнях в ресторанах
23:05
Мясо на вулканических камнях в ресторанах

Представляємо Вам, любителі здорової їжі, нову унікальну технологію приготування та подачі страв з м'яса, морепродуктів і овочів, на вулканічному камінні.
Вулканічний камінь нагрівається до температури близько 400 ° С і процес приготування м'яса, в залежності від його товщини, займає від 2 до 15 хвилин. Страви на вулканічному камені готуються без масла і жиру у власному соку, отримати низькокалорійними, набуваючи при цьому соковитий неповторний смак. Вулканічний камінь - це екологічно чистий природний матеріал з особливими властивостями. Він рівномірно поглинає і накопичує тепло, а потім поступово віддає його, забезпечуючи рівномірне приготування та прожарювання продуктів у власному соку.

М'ясо, овочі, риба будуть соковитими і смачними, а головне - вони збережуть всі поживні речовини і корисні мікроелементи. Ви самі можете брати участь в процесі приготування, просто перевертаючи блюдо і прожарюючи його так, як подобається Вам. Увлекательный процесс приготовления собственного блюда создает особую атмосферу за столом, превращая обычный обед в оригинальный! мясо на камнях в ресторанах шкварчит, источает аромат и соки. Едва ли можно удержаться, чтобы не попробовать такое блюдо!

Переглядів: 697 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar