Головна » 2017 » Червень » 13 » Мясные деликатесы
23:01
Мясные деликатесы

М'ясний делікатес - це той самий продукт, який неодмінно припаде до душі навіть найвибагливішим гурманам. На відміну від сосисок і ковбас, м'ясні делікатеси виготовляють з певних цінних частин туші м'яса, а тому на виході виходить не просто смачний, але і дуже корисний, збагачений мінералами і вітамінами, продукт.

Які бувають м'ясні делікатеси?

Магазини, ринки та супермаркети пропонують покупцям по істині багатий асортимент м'ясних делікатесів, а тому при виборі дійсно можуть розбігатися очі. Але, перш ніж сліпо довіритися виробнику і вибрати будь-якої з апетитних шматків готового м'яса, потрібно як слід розібратися в різновидах готової м'ясної продукції.

Фирменный магазин предложит вам следующие купить деликатесы в москве:

  • Щоковина по-переяславські. Сама по собі частину свинячої туші щековина містить масу корисних і вітамінних речовин, які захищають від безлічі захворювань і сприяють правильній роботі шлунково-кишкового тракту. Цей м'ясний делікатес на 100% натуральний, а тому він дуже калорійний і ситний. Таке м'ясний виріб підходить не тільки для самостійного перекусу в якості бутерброда, але і для повноцінного прийому їжі в поєднанні з гарніром. Термін зберігання цього делікатесу в упаковці складає до восьми діб, а без неї - до одного місяця.
  • Українська буженина. М'ясні делікатеси у вигляді буженини виготовляються з тазостегнового відруби свинини і ароматних спецій. Готовий продукт отримує апетитний товарний вигляд і поміщається в спеціальну упаковку з вакууму, що дозволяє зберегти всі початкові запахи і неповторний смак м'яса буженини. На відміну від щоковини, буженина не така калорійна і жирна, а тому в невеликих кількостях може вживатися в їжу навіть в період дієти. Скибочку буженини буде чудово поєднуватися з шматочком чорного хліба - це чудова закуска, як для швидкого перекусу, так і для подачі до святкового столу.
  • Пресована шинка в асорті. Якщо шукаєте по істині непередаваний смак і аромат, ситний, але не важкий для шлунка м'ясний продукт, тоді скибочки шинки - це саме те, що вам потрібно. Ці м'ясні делікатеси виготовляє з натуральної нежирної свинини з додаванням цілого букета спецій і приправ. На виході виходить не просто смачне, але і дуже корисне м'ясний виріб, адже сама по собі свинина містить дуже багато корисних речовин і вітамінів. Купуйте шинку і додайте родзинку до вашого святкового столу.
  • Особливий свинячий балик. Всі м'ясні делікатеси з свинини мають приголомшливий смаком і апетитним виглядом, але балик слід виділити окремо. Виготовляється це м'ясний виріб з попереково-спинної частини натуральної свинини, а доповнюється ароматним екстрактом спецій. Завдяки високій калорійності, всього пару шматочками свинячого балику можна насититися і стримати апетит перед основним прийомом їжі. Повірте, такий м'ясний делікатес однозначно довго не протримається без уваги ваших домашніх гурманів.
  • Пряна грудинка. Таку назву цей м'ясний делікатес отримав завдяки приголомшливим ароматів, які доносяться при першому розтині упаковки. Виготовляється такий м'ясний продукт з грудореберной частини туші свинини з додаванням картопляного крохмалю і спецій. Ці м'ясні делікатеси дуже ситні і жирні, а тому у великих кількостях їх вживати не рекомендується. Але на додаток до чаю з бутербродом пряна грудинка підійде відмінно.
  • Кримський рулет. Якщо ви любите м'ясні делікатеси, але важку і жирну їжу з працею сприймаєте, тоді цей цінний шматок м'яса обов'язково вам припаде до душі. Проводять такий продукт з попереково-спинної частини туші свинини і доповнюють всього невеликою кількістю солі, перцю і кмину. Як результат, на полицях супермаркетів в упаковці з вакууму ми бачить дуже апетитний і акуратний шматочок м'ясного виробу, який так і хочеться скоріше принести додому, розрізати на невеликі скибочки і з'їсти.

 

Останнє, що обов'язково вас порадує, коли ви прийдете в наш фірмовий магазин - це доступна на всі м'ясні делікатеси ціна. Адже ми прекрасно розуміємо, що кожен хоче насолодитися чудовим ароматом і смаком соковитого шматка м'яса, а тому з розумінням підходимо до ціноутворення.

Переглядів: 618 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar