Головна » 2017 » Червень » 15 » Коттеджный поселок Певчее
06:02
Коттеджный поселок Певчее

Уютный поселок с ярким названием «Певчее» расположился в самом красивом месте на территории Новой Москвы. На несколько километров растянулся лес, в границах которого расположилась поляна коттеджного поселка Певчее, официальный сайт поселка певчее клуб. По скоростному Киевскому шоссе, в 25 км от Москвы Вы сможете доехать до поселка за 30 минут.

Престижність Київського напрямку обумовлена ​​відсутністю великих промислових підприємств, відсутністю повітряних коридорів для літаків. Як наслідок, сприятлива екологічна обстановка передбачає комфортну заміське життя недалеко від Москви. Купивши земельну ділянку і побудувавши будинок, ви будете жити на території Нової Москви в екологічно чистому районі з повним комфортом. Чудові панорамні види відкриваються з селища: мальовничий ліс, тиша, спів птахів - все це створює сприятливу обстановку для життя і відпочинку.

У селищі проведені центральні комунікації (газ, електрика, каналізація та водопровід), територія охороняється. Діти жителів селища зможуть відпочивати на дитячих і спортивних майданчиках датської компанії Kompan. Всі земельні ділянки під індивідуальне житлове будівництво. Все, що Вам потрібно - це вибрати ділянку і побудувати будинок за вашим бажанням. Оскільки селище розташоване на території Нової Москви, майбутні мешканці зможуть оформити московську прописку.

Особливе значення для жителів має суспільний транспорт, на якому можна доїхати до Москви і Троїцька. Дитячі садки, школи, магазини, поліклініки розташовані в найближчій доступності від селища, в тому числі і в наукомісті Троїцьку, і забезпечують необхідні потреби будь-якої сім'ї селища «Співоче».

Переглядів: 617 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar