Головна » 2017 » Червень » 14 » Комплексный ремонт
22:54
Комплексный ремонт

Среди различных услуг, предоставляемых компанией rem-penata.ru, заказчики нередко выбирают ремонт квартиры под ключ цена за метр.

Вибравши цей вид ремонтних робіт, власники нерухомості через невеликий проміжок часу отримують можливість повернутися в повністю оновлене житло. За час їх відсутності в ньому буде проведено капітальний і косметичний ремонт.

Ремонт квартири пов'язаний з цілою низкою складнощів, і якщо її власник бажає, щоб його результати збереглися протягом тривалого періоду, він повинен користуватися послугами професіоналів. В цьому випадку всі роботи будуть виконані досвідченими фахівцями з дотриманням всіх особливостей технологічного процесу. При їх проведенні стануть застосовуватися тільки високоякісні будівельні матеріали. Справа в тому, що фірма, що здійснює ремонт, в рівній мірі несе відповідальність за його результати і за якість, використаних матеріалів. Виконавець робіт дає на них гарантію, яка діє протягом 5 років.

Вибір ремонтної фірми слід починати зі знайомства з реальними результатами її діяльності. Це можуть бути дизайнерські проекти, ремонтуються і готові об'єкти. Якщо результати діяльності компанії задовольняють потенційного клієнта, він укладає з нею договір на ремонт квартири. У ньому відбивається обсяг майбутніх робіт, терміни їх проведення і кошторисна вартість.

Ремонт квартир здійснюється відповідно до дизайнерського проектом, який враховує особливого кожного об'єкта. У ньому знаходять відображення всі етапи ремонту, в тому числі перепланування приміщень і створення планів прокладання інженерних комунікацій.

Ремонт квартир «під ключ» починається з видалення старих стінових і підлогових покриттів і вивезення сміття. Наступний етап робіт пов'язаний з чорновою обробкою всіх поверхонь, які штукатурять. Підлоги заливають сумішами, що самовирівнюються. Після їх застигання виходить ідеально рівна поверхня, що підходить для монтажу підлогового покриття будь-якого виду.

Після цього здійснюється прокладка інженерних мереж - водопостачання, каналізації, електрики та опалення.

Чистова обробка приміщення пов'язана з монтажем натяжних або підвісних стель. Нову «одяг» отримують стіни і підлоги. Монтаж сантехнічного обладнання, розвішування аксесуарів у ванній кімнаті і установка вбудованої техніки - це заключні стадії ремонту квартири «під ключ». На остаточному етапі ремонтних робіт прибираються залишки будівельного сміття, і квартира за актом передається власникові.

Переглядів: 671 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar