Головна » 2017 » Червень » 15 » Карнавальные костюмы для детей
23:12
Карнавальные костюмы для детей

 

Подаруйте своїй дитині незабутнє дитинство, в якому кожне свято сповнений чудес і яскравих емоцій. Карнавальні костюми для дітей від компанії "Веста-Брайд" знають секрет перевтілення в улюблених персонажів: трохи магії, чарівний образ, повні містичних сил аксесуари - і ваша дитина своїми руками доторкнеться до казки.

Принадність XXI століття в тому, що все необхідне можна безперешкодно знайти і придбати. Згадайте, як наші мами не спали ночами, вигадуючи нам новорічні костюми, підшукуючи підручні матеріали для втілення своїх ідей, дістаючи бабусині швейні машинки з комор. Костюми передавалися знайомим, знайти відповідний наряд у сусідів було справжнім дивом. Сьогодні практично будь-який карнавальний костюм для дітей можна безперешкодно купити або взяти напрокат, заощадивши свій час і втіливши заповітну мрію малюка.

Дитячі карнавальні костюми - це особливий асортимент. Крім детальної зовнішньої опрацювання, вони повинні бути виконані з безпечних матеріалів, щоб не викликати алергічних реакцій у малюка. Карнавальні костюми для дітей повинні бути міцними, щоб витримати всі подвиги маленьких супергероїв і принцес.

Карнавальні костюми для хлопчиків

Кем бы ни хотел стать ваш сынок, наверняка ему понравятся карнавальные костюмы компании tdbatik.com. Мы отбирали образы, которые наиболее популярны у современных джентльменов: Человек-паук, Бэтмен, Супермэн, Черепашка-Ниндзя и Росомаха. 

Новорічні костюми для хлопчиків ми доповнили ретро-образами: мушкетер, султан, гномик, індіанець, пірат, ковбой, лицар. Для самих маленьких героїв карнавалу у нас є чарівні костюмчики ведмедиків, дракончиків і кавунчиків.

Карнавальні костюми для хлопчиків можна купити або взяти напрокат. Вони підійдуть як для ранку в школі чи дитячому садку, так і для костюмованого домашнього свята або стильній фотосесії. Новорічні костюми для хлопчиків краще бронювати заздалегідь.

Карнавальні костюми для дівчаток

Кожна дівчинка в глибині душі мріє стати принцесою. Тому ми підготували неймовірно ніжні костюми для юних принцес і королев. Червона Шапочка, Мальвіна, фатальна Циганочка, Снігова королева, Попелюшка. Якщо ж ваша непосида хоче нестандартний образ, їй доведеться до душі костюм чарівною розбійниці або наряд казкової жар-птиці. Новорічні костюми для дівчаток ми доповнили образами сонечка, лягушечки, ялинки, білочки, лисички та іншими героями новорічних казок.

Карнавальні костюми для дівчаток допоможуть вашій дитині стати справжньою зіркою вечора. Їх можна купити або взяти напрокат для дитячого ранку, домашнього свята або фотосесії.

Переглядів: 618 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar