Головна » 2017 » Червень » 17 » Изоляция трубопроводов отопления
13:25
Изоляция трубопроводов отопления

Для поддержания соответствующей температуры теплоносителя в трубах применяется теплоизоляция паропроводов, защищающая от нежелательного промерзания в холодное время года. Для цих цілей використовуються різноманітні утеплювачі і схеми їх установки. У функції теплоізоляційного матеріалу для труб входить не тільки збереження необхідної внутрішньої температури, але і захист від небажаного конденсату через різкі перепади температур.

Технічна теплоізоляція труб забезпечує надійний захист від механічного та хімічного впливу всього трубопроводу, тим самим збільшуючи його термін служби. Також якісна ізоляція захищає матеріали від корозійних процесів. Виробник утеплювача Heatwool для якісного захисту трубопроводу пропонує наступні види матеріалів:

  • - мінеральна вата, сформована в циліндри із захисною алюмінієвою фольгою;
  • - циліндри теплоізоляційні без фольги;
  • - утеплювач для відводів, трійників і інших частин трубопроводів.

Циліндри з мінеральної вати і інших матеріалів застосовуються для теплоізоляції пластикових, сталевих і поліпропіленових труб, розташованих як всередині, так і зовні будинків. Таким чином, труба утеплена для опалення, що проходить на вулиці, здатна максимально зберегти необхідну температуру внутрішнього середовища.

Сучасна ізоляція труб опалення є основним чинником зменшення втрат тепла в найбільш холодну пору року і засобом економії теплоресурсів. Термоізоляція трубопроводів необхідна як в невеликому заміському будинку, так і на великих підприємствах для централізованих магістральних систем.

Завдяки виробництву циліндрів різної форми, ізоляція трубопроводів опалення здійснюється швидко і надійно. Герметичний монтаж конструкції досягається за рахунок спеціальних пазів або теплових замків, які складаються в єдине ціле. Використовуючи якісний матеріал для термоізоляції трубопроводів, можна не тільки зменшити тепловтрати при транспортуванні теплоносія, а й знизити експлуатаційні витрати, забезпечуючи безперебійну роботу всієї системи опалення, що, в свою чергу, економить кошти споживачів.

Переглядів: 626 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar