Головна » 2017 » Червень » 14 » Имплантация зубов – это просто
10:33
Имплантация зубов – это просто

В даний час дентальні імплантати все більше і більше витісняють з сучасної стоматологічної практики старі традиції по сточуванню здорових зубів (або вже ослаблених зубів) з метою покладання на них додаткового навантаження, яка веде до передчасної їх втрати. Все чаще доктора рекомендуют своим пациентам дентальную имплантацию, как альтернативу обычному протезированию, узнать имплант цена можно на сайте stom54.pro.

В Европе и Америке имплантация зубов существует официально с начала 80-х годов! Все трудности и недостатки уже давно побеждены и устранены. Последние 15 лет «у них» имплантация присутствует в каждом стоматологическом кабинете. Мало кто знает, что Украина производит собственные дентальные импланты более 15 лет ! И несмотря на это, развитие данной технологии в Украине до сих пор сопровождают небывалые слухи и домыслы, мифы…

Міф перший. Це нестерпно боляче, а жодної переваги перед звичайним протезуванням немає.

Поставити імплантат не хворий, ніж лікувати карієс. Сучасні анестетики дають відмінне знеболення. А при відсутності протипоказань і при бажанні пацієнта імплантація може бути виконана під загальним наркозом - хоча в цьому немає ніякої необхідності.

Зубна імплантація має ряд переваг перед традиційним зубним протезуванням :

Можливість заміщати дефекти зубного ряду без обточування сусідніх зубів - наприклад: при відсутності одного зуба за класичними технологіями потрібно обточити два!

Можливість виключити знімні протези взагалі як такі, замінивши їх виготовленням незнімних конструкцій або умовно знімних, які фіксуються на «кнопки». Це можна здійснити навіть при повній відсутності зубів і дає пацієнтові впевненість відчувати себе повноцінно на всі 100%. Лише 2 імпланта на беззубою щелепи радикально змінюють ситуацію, а за грошовими витратами цього можна досягти кожному, навіть пенсіонеру!

- 2-4 імпланта покращують фіксацію повних знімних зубних протезів в 20 разів.

- Дозволяють уникнути втрати кістки в області відсутніх зубів. Кость, позбавлена ​​функціонального навантаження (тобто непрацююча) починає атрофуватися (розсмоктуватися).

- Протезні конструкції з фіксацією на імплантатах, на відміну від знімних протезів, максимально зберігають смакові відчуття! що дуже важливо для всього травлення і загального душевного настрою. Отримуйте задоволення від життя в повному обсязі!

-досягається максимальна естетика - протезні роботи (коронки або мости) на імплантатах виглядають так само, як власні рідні зуби або краще.

Міф другий. Це нескінченно довго.

На установку одного імплантанта, як правило, потрібно від 20 до 40 хвилин, що значно менше, ніж якісне лікування пульпіту трехканального зуба.

Зазвичай застосовується двоетапна методика. Суть її в тому, що спочатку встановлюється внутрішньокістковий елемент (штучний корінь), а через певний період часу (3-6месяцев) на нього встановлюється формувач ясен, далі може встановлюватися ортопедичний компонент (коронки або мости), передбачений конструкцією імплантата. Коли сформується кістка навколо імплантату, встановлюється коронка, що заміщає зовнішню частину зуба. Це не так вже й довго, якщо порівняти з тим, як довго деякі з нас ходять без зубів! а деяким, щоб зважитися зайти до стоматолога потрібні роки!

Міф третій. Імплантати не приживаються зовсім або часто відторгаються.

Офіційна статистика свідчить, що приживаються близько 92 98% імплантатів (на жаль ця цифра тим вище, чим дорожче імплантат). Після 10 років служби, в середньому, лише 5% коронок вимагають заміни, останні «доживають» до 25- річного віку. У той же час як близько 40% «мостів» приходять в непридатність вже після їх 5-6 років використання. Їх доводиться міняти, обточуючи все більше зубів. Це не просто цифри. За ними стоять серйозні дослідження і світовий досвід.

У нас проблема не прижився імплантату вирішується дуже просто - ніж встановлювати через 1-2 міс. (по гарантії).

Міф четвертий. Це дуже дорога процедура.

В середньому операція по імплантації в Україні коштує від 300 (2400 грн) дол. Ціна металокерамічної коронки складає від 80 до 300 дол. Однак для заміщення дефекту одного зуба доводиться обточувати і виготовляти коронки на два сусідніх опорних зуба, тобто три одиниці! Таким чином, ціна протеза по заміні одного зуба збільшується до 240-900 дол. Крім необхідного видалення нервів з опорних зубів і їх зміцнення штифтами і спец.матеріаламі, що виходить додатково від 200 до 600 грн за зуб. А зуби без нервів живуть в середньому 8 років.
У нас в клініці імпланти пропонуються за ціною від 970 грн. (уточнюйте по телефону)

Міф п'ятий. Існує безліч протипоказань для імплантації.

Протипоказань по установці імплантантів за великим рахунком не існує! Виняток становлять загальні захворювання - онкологічні, СНІД (ВІЛ), неконтрольований цукровий діабет і важкі захворювання серця, крові. Тимчасовим протипоказанням є вагітність. В іншому ж, немає ніяких підстав для того, щоб відмовляти в застосуванні настільки ефективної методики відновлення естетики і функції Вашої зубочелюстной системи.

Міф шостий. Всі однакові!

Хоча всі вони схожі на звичайні шурупи і здаються однаковими (як дорогі, так і більш дешеві системи), слід пам'ятати, що, вибираючи, наприклад, більш просту систему, Ви втрачаєте певних переваг. Більш технічно і хімічно «просунуті» імпланти приживаються в 2-3 рази швидше або взагалі не вимагають очікування і дозволяють протезувати повністю відразу! Багато з простіших систем не дозволяють виготовити постійну коронку в день установки імплантанта або найближчим часом. Іноді потрібна більша кількість імплантатів в аналогічній ситуації, що в кінцевому підсумку зрівняє ціну лікування з використанням більш дорогої системи. Деякі прості системи не пристосовані для протезування дефектів одиночних зубів. (Але все це можна подолати і не настільки значно, як кінцева мета - краса і зручність!) А самий довготривалий і прогнозований результат лікування можна отримати у більш досконалих імплантологічних систем. У розробку новітніх концепцій і в клінічні дослідження яких вкладаються величезні кошти, що під силу далеко не всім виробникам. Термін служби таких імплантів більше в 2-3 рази, відповідно і термін гарантії теж.

Міф сьомий. Імплантацію можна зробити в будь-який стоматології ...

На жаль немає. Детальне вивчення імплантації є додатковим розділом післядипломної освіти лікаря-стоматолога, яке не входить в базову підготовку всіх фахівців. Коштує це освіту дуже дорого. Тому практикуючих лікарів-імплантологів, насправді, одиниці. Якщо Ви прийшли до такого на консультацію, попросіть продемонструвати не тільки найближчі результати, а й віддалені спостереження раніше встановлених імплантів. Розпитайте особливості тієї чи іншої имплантационной системи. Щирі і докладні відповіді лікаря на будь-які, навіть на найнесподіваніші, питання пацієнта зміцнять впевненість у виборі першокласного лікувального закладу.

Наші лікарі регулярно проходять навчання новим сучасним технологіям і допоможуть вибрати найоптимальніший зубний імплантат для Вашої ситуації, враховуючи всі Ваші побажання.

Переглядів: 598 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar