Головна » 2017 » Червень » 16 » Гербалайф
16:13
Гербалайф

Рекомендації щодо застосування коктейлю Формула-1

Для зниження ваги рекомендується замінювати два прийоми їжі в день коктейлем з порошку Формула-1 . але найкращі результати досягаються, якщо Ви будете приймати цей склад вранці замість сніданку і ввечері замість вечері, залишивши обід звичайним (близько 1000 ккал).

Для підтримки ваги рекомендується замінювати один прийом їжі в день коктейлем з порошку Формула-1 . краще, якщо це буде сніданок.

Для увеличения веса рекомендуется применять гербалайф коктейль из порошка Формула-1 три раза в день в качестве дополнения к обычной пище.

Порошок рекомендується змішувати з знежиреним молоком (не більше 1.5% жирності), водою, соками, йогуртом, або іншим звичним напоєм: 2 столових ложки (з гіркою) порошку на 250-400 мл рідини. Якщо і при цьому почуття голоду залишається, то можна приймати три коктейлю з одним звичайним прийомом їжі в день. Через 5-6 днів організм звикне до нового режиму і дозування можна знизити до двох коктейлів в день.

У людей з гіпоглікемією рівень цукру в крові падає швидше - приблизно через 2,5 години після кожного прийому їжі він стає неприпустимо низьким. Таким людям потрібно розділити як їжу, так і ококтейль на 2 частини: одна столова ложка на 250 мл рідини. Через 2,5 години повторити. Ще через 2,5 години з'їсти половину порції звичайної їжі і т.д.

Порошок Формула-1 компанії Гербалайф має чотири смакових варіанти: ванільний, шоколадний, полуничний і тропічний. Якщо немає часу для приготування коктейлю або комусь не подобається його смак, можна додати порошок Формула 1 в кашу, йогурт і в такому вигляді намазати на хліб. Можна змішати його з молочними стравами і додати дрібне печиво, пластівці кукурудзи і т.п. Можна змішати порошок Формула 1 з бананами або іншими фруктами. Неважливо, яким чином Формула 1 потрапить в організм.

Люди, що змішують Формулу 1 з водою, іноді відчувають голод, тому що 2 столові ложки містять всього 80 - 90 калорій, а цього може виявитися недостатньо для підтримки енергетичного балансу. Деякі люди, одержимі бажанням швидко схуднути, різко обмежують обсяг і цінність природного прийому їжі, який вони залишають на додаток до двох коктейлів. Чинити так категорично не слід, оскільки це сильно знижує рівень метаболізму в організмі. Коли людина скидає вагу за програмою гербалайф, є треба обов'язково!

Голодування погіршує ситуацію. Ви не повинні пропускати прийом їжі! У людей, регулярно пропускають прийом їжі, знижується рівень цукру в крові, вони відчувають головний біль, нудоту та інші нездужання.

Іноді під час програми клітинного харчування Вас може мучити стійкий голод. Це може відбуватися з двох причин:

1. Ви ігноруєте своє основне живлення,

2. Ваш організм не засвоює ту їжу, яку Ви вживаєте, і Ви отримуєте недостатня кількість білка. В цьому випадку слід змінити денний раціон - збагатити його продуктами, що містять легко засвоюваний білок.

Іншою проблемою є зневоднення організму, що призводить до головного болю і нудоти. Ці проблеми виникають при недотриманні рекомендацій прийому продуктів за програмою Гербалайф. Як тільки Ви починаєте програму зниження ваги або очищення організму, відбувається виділення шлаків і отрут з тканин організму, тому дуже важливо правильно приймати додатково звичайну воду і інші рідини для їх якнайшвидшого видалення (2-4 л в день). Затримка отрут в організмі призводить до головного болю, погіршення самопочуття і висипань на шкірі.

Предметом занепокоєння може бути відсутність зменшення ваги на початковій стадії застосування програми клітинного харчування або після перших обнадійливих результатів. Відповіддю на запитання, чому так відбувається, може служити те, що результати благотворного дії програми клітинного харчування Гербалайф не зводяться виключно до втрати ваги. Основний результат - це нормалізація обміну речовин і зміцнення імунної системи. Іноді люди досягають (як вони помилково вважають) деякого незмінного положення з втратою ваги, коли немає помітних змін (це зазвичай відбувається через дві - чотири тижні після початку програми).

Насправді це не є незмінною ситуацією. Ваш організм просто перемикається з втрати жирових відкладень на одночасне з втратою жиру нарощування м'язової маси. У цей період відбувається не втрата ваги, а втрата повноти. Ось чому так важливо вести періодичний контроль не тільки ваги, але і об'єму Вашого тіла. Якщо Ви спостерігаєте прогрес хоча б по одному з названих показників, це добре. Якщо прогрес відсутній зовсім, то це, як правило, означає, що Ви ще не регулюєте власний енергетичний баланс:

1. витрачаєте калорій менше, ніж споживаєте,

2. їсте надто багато жирної і (або) солодкої їжі,

3. вводите додаткове харчування між покладеними прийомами пиши,

4. пропускаєте прийом їжі, не даючи організму адекватного харчування,

5. занадто мало їсте, що не дозволяє організму відрегулювати рівень метаболізму.

Зазвичай людина споживає близько 2000 - 3000 ккал в день. Одна порція коктейлю містить приблизно 100-300 ккал, залежно від того, яка рідина використовується для його приготування. Обмежуючи звичайний прийом їжі калорійністю в 1000 ккал, Ви, таким чином забезпечуєте умови для інтенсивного скидання ваги. Унікальність програми клітинного харчування Гербалайф полягає в тому, що, оскільки, слідуючи їй, Ви приймаєте всі необхідні організму поживні речовини . у Вас не виникає пристрасного бажання поїсти (наприклад, солодкого, жирного, солоного і т.п.). При цьому, знижена калорійність харчування забезпечує гарантований і стабільний скидання ваги .

Переглядів: 641 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar