Головна » 2017 » Червень » 14 » Дешевая бесконтактная автомойка в СПб с комплексом дополнительных услуг
22:59
Дешевая бесконтактная автомойка в СПб с комплексом дополнительных услуг

 

Компания investstroi-spb.ru приглашает всех автомобилистов Петербурга и Ленобласти воспользоваться услугами нашей автомойки спб по конкурентоспособным ценам! Мы гарантируем высокое качество всех наших работ (все операции проводятся по европейским стандартам), достойный сервис и прайс-лист автомойки, доступный всем водителям!

Безконтактна мийка - машина чиста і ціла, і ціни не кусаються

Сьогодні особливою популярністю в автомобілістів користується безконтактна мийка авто: вона дешево і якісно очищає поверхні, не дряпаючи їх. Секрет полягає в використанні особливої ​​технології:

  1. Спочатку струменем води під високим тиском змиваються основні забруднення.
  2. Потім на кузов наноситься спеціальний миючий склад.
  3. Через невеликий проміжок часу залишки пилу, гризи, реагентів, льоду і снігу змиваються водою під високим тиском.
  4. Далі чистий автомобіль ретельно висушується і урочисто вручається власнику.

Така послідовність операцій дозволяє уникнути контакту лакофарбового покриття з мочалками, ганчірками та іншими інструментами, здатними залишити подряпини і відколи на ньому.

Дешево - не означає недостатньо добре

За рахунок чого ціни на автомийку в нашій компанії настільки гуманні? Чи не позначається це на якості роботи? Наша відповідь однозначна: ми гарантуємо ретельне очищення Вашої машини і найдбайливіше до неї ставлення. А наш демократичний прайс на автомийку пояснюється хорошою організацією процесу, ультрасучасним устаткуванням, що використовується в роботах, і розумною ціновою політикою, орієнтованої, головним чином, на потреби клієнтів і лише в останню чергу - на прибуток компанії.

Крім того, постійні клієнти нашої автомийки отримують ексклюзивні ціни на наші послуги, адже ми вміємо гідно цінувати вірність і бути вдячними за сталість вибору.

Тому, якщо Вам потрібна якісна і дешева мийка авто в СПб, то зверніться в нашу компанію - Ви не будете розчаровані. Під час приведення Вашої машини в порядок ми подбаємо і про Вас, забезпечивши комфортне очікування в клієнтському залі з вільним WI-FI, свіжозвареним кави і актуальною пресою.

Переглядів: 689 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar