Головна » 2017 » Червень » 13 » ЦЕНЫ НА ДИЗТОПЛИВО МОГУТ БЫТЬ НИЖЕ!
22:56
ЦЕНЫ НА ДИЗТОПЛИВО МОГУТ БЫТЬ НИЖЕ!

Шукаєте дизпаливо високої якості, але не хочете переплачувати гроші за послуги сумнівних продавців?

Обстановка на Російському ринку нафтопродуктів залишається нестабільною, і ціна на дизельне паливо постійно зростає?

ЯКІ ФАКТОРИ ВПЛИВАЮТЬ НА ЦІНУ солярки?

Мы продаем стоимость дизтопливо в москве и Московской области по выгодным ценам. В компании  итоговая цена зависит от следующих причин:

  • регулярності закупівель
  • обсягу палива
  • Місця розташування
  1. Ми постійно аналізуємо коливання цін дизельного палива на світовому ринку, і стежимо за тим, щоб покупка дизпалива була максимально доступною для наших клієнтів і не залежала від зовнішніх факторів.

    ВИГІДНА ЦІНА ДЛЯ НАШИХ КЛІЄНТІВ

    Доступна ціна на дизельне паливо - це не просто порожні обіцянки, а один з найважливіших постулатів в роботі компанії td-np.ru. Ми уважні до будь-яких замовлень наших клієнтів: не має значення, чи володієте ви котеджем і тому замовляєте доставку дизпалива для опалювальної системи або маєте будівельну фірму, котра проводить роботи на великому об'єкті, головне ми готові задовольнити ваші потреби якісно, в строк, і за доступною ціною.

    Виникає закономірне питання: завдяки чому ціни на дизпаливо з доставкою у нас дійсно доступні? Вся справа в тому, що ми слідуємо таким умовам:

    Якщо ви хочете самостійно вивезти великий обсяг дизпалива, вам буде потрібно планувати схему проїзду і особистий час, мати спецтехніку для перевезення. Та й ще доставка палива по Москві навряд чи обійдеться без пробок, що призводить до додаткової втрати грошей і часу. До чого вам всі ці проблеми, якщо можна замовити доставку у нас?

    Ми використовуємо комп'ютерні системи для побудови маршрутів, при необхідності вносимо в нього оперативні коригування. Завдяки цьому наша техніка і устаткування не простоює, що для вас означає максимальне зниження фінансових ризиків.

    Це дозволяє нам запропонувати вигідну ціну в кожному окремому випадку. Наші менеджери готові обговорити з вами все пропозиції для того, щоб сформувати взаємовигідний договір поставки.

  2. Оперативна доставка, заощаджує ваші кошти.
  3. Доставляємо необхідне кількості палива в призначений термін.
  4. Всі умови поставки обговорюються з клієнтом в індивідуальному порядку.
  5. Кожному клієнту нашої компанії ми раді запропонувати індивідуальні умови співпраці, завдяки чому ви можете придбати необхідну кількість дизпалива в компанії td-np.ru на вигідних умовах.

    ЧОМУ МИ ПРОПОНУЄМО НАЙНИЖЧІ ЦІНИ НА солярки?

    За нашими плечима двадцять років роботи на ринку палива. З огляду на постійно мінливих умов роботи на ринку і нестабільності нафтового ринку в цілому такий час роботи свідчить багато про що. Ми вже давно виявили основоположні принципи роботи з клієнтами, завдяки чому тисячі наших клієнтів отримали надійного і відповідального постачальника:

  6. Ціна на дизельне паливо з доставкою по Москві і Московській області повинна бути вигідною для кінцевого покупця. Незалежно від обсягу замовленого дизпалива, ми не будемо завищувати вартість доставки.
  7. Ціна визначається в індивідуальному порядку, без прив'язки до термінів і регулярності поставок, обсягу замовленої солярки. Ви можете укласти вигідний контракт з компанією td-np.ru прямо зараз!
  8. Ми не ставимо високу торгову націнку на паливо. Безпосередньо співпрацюючи з виробниками нафтопродуктів, ми реалізуємо дизельне паливо без великої торговельної надбавки.
Переглядів: 588 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar