Головна » 2017 » Червень » 16 » Бороздоделы
12:52
Бороздоделы

Штроборізи (борознороби) використовуються для різання глибоких і широких пазів в бетоні, цегляній кладці і камені, застосовуються при прорізуванні канавок для прокладки труб, прокладання систем опалення, газопостачання та електропроводки, роблячи роботу практично без пилу. Ці машини представляють собою варіант потужних відрізних машин з двома дисками і, як правило, можливістю регулювати глибину різу і відстань між дисками. Переваги борозноробів очевидні - швидкість роботи більше в два рази, пази прямолінійні і акуратні.

Пристрій

У конструкції штроборіза виділяються наступні елементи: корпус, двигун, редуктор, шпиндель, захисний кожух, рукоятки, патрубок пиловідсмоктування. Він працює з двома алмазними дисками. Відстань між дисками можна регулювати для отримання паза потрібної ширини. Крім того регулюється і глибина різу. Еще один факт в пользу купить бороздодел - это возможность получения ровных и аккуратных борозд.

Бороздодел может работать и с одним диском, но применение именно двух дисков явно повышает производительность в два раза. Алмазная технология, применяемая в режущих дисках, является основой быстрой работы с минимальным усилием со стороны оператора. Бороздоделы обеспечивают максимальное удаление пыли. Штроборезы с пылесосом, подключенным к патрубку пылеотсоса, позволяют проделывать работу быстро и без мусора. Они оснащаются направляющими роликами или салазками. Эти устройства предназначены для точного перемещения работающего инструмента в направлении линии реза.

Технічні характеристики

  1. Визначають розмір отримуваної штраби: діаметр диска, ширина паза, регульована глибина різу. У Штроборез використовуються диски діаметром від 115 до 230 мм. Діаметр диска задає можливу глибину різу, яку можна змінювати, наприклад, від 0 до 20 мм (диск 115 мм) або до 65 (диск 230 мм). Ширина паза регулюється ступінчасто на різних моделях в межах 3-40 мм.
  2. Визначають якість штроборіза: висока потужність і число обертів. Щоб різати двома дисками одночасно необхідний запас потужності. З двох моделей борозноробів з однаковим діаметром кола виграє інструмент з більшою потужністю.

додаткові характеристики

  • Захист від перевантажень , здійснювана запобіжною муфтою.
  • Безперервне різання , в результаті частота обертання підтримується на одному значенні.
  • Фіксація шпинделя для зручної зміни кіл.
  • Захист від випадкового включення . Для безпечної роботи борозник так само оснащують пристроєм обмеження пускового струму і захистом від повторного пуску.

При покупці будь-якої моделі штроборіза зверніть увагу на технічні характеристики, особливості та переваги, ознайомтеся з відгуками інших покупців. Ціни Вас приємно здивують - ми прагнемо зробити електроінструмент доступним для кожного.

Переглядів: 662 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar