Головна » 2017 » Червень » 17 » Биметаллические радиаторы отопления
11:36
Биметаллические радиаторы отопления

Біметалічні радіатори опалення є альтернативою чавунним і алюмінієвих радіаторів. Їх встановлюють в системах опалення житлових та офісних приміщень. Біметалічні радіатори виготовляються з двох різних металів. Основою служить каркас із сталевих трубок, по яких циркулює теплоносій, а алюмінієва оболонка здійснює теплопередачу.

 

Біметалеві батареї опалення мають високу антикорозійну стійкість, так як з водою контактує тільки сталь. Елегантний зовнішній вигляд біметалевих радіаторів опалення дозволяє їм органічно вписуватися в будь-який інтер'єр. Купити біметалічні радіатори опалення можна в інтернет-магазині «ПроТепло-СПб». У нашому каталозі представлені різні моделі біметалевих батарей опалення від кращих виробників опалювального обладнання.

 

Технічні характеристики біметалевих радіаторів.

Біметалеві секційні радіатори витримують тиск від 20 до 35 атмосфер і температуру води до 130 градусів. Їх головною технічною характеристикою є висока тепловіддача. Біметалічні радіатори, ціна на які не набагато вище алюмінієвих аналогів, економічні. Завдяки малому діаметру каналів, по яких циркулює теплоносій, його обсяг менше, ніж у інших радіаторів, і на нагрівання теплоносія витрачається менше енергії.

 

Как рассчитать радиаторы биметаллические?

Розрахунок біметалічного радіатора опалення здійснюється виходячи з потужності однієї секції і площі опалювального приміщення. Наприклад, якщо біметалічні радіатори, потужність секції яких становить 180 Ватт, встановлюються в приміщенні площею 20 м2, то потрібну кількість секцій розраховується наступним чином: 20х100 / 180 = 11,11. Округливши в більшу сторону, отримуємо 12 секцій. У паспорті обладнання вказані технічні характеристики біметалевих радіаторів, включаючи їх потужність. Для приміщення, що складається з декількох кімнат, правильним буде розрахувати біметалічні радіатори для кожної кімнати окремо, а не для всього приміщення в цілому.

Переглядів: 560 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar