Головна » 2017 » Червень » 27 » Адвокат Челябинска
12:38
Адвокат Челябинска

Адвокат Михайло Янін спеціалізується на консультуванні і веденні справ фізичних і юридичних осіб в галузі цивільного, кримінального, адміністративного та арбітражного процесів, має великий досвід роботи в зазначених сферах та найкращі рекомендації та відгуки своїх клієнтів.

Регулярне поповнення Адвокатом своїх знань шляхом участі в професійних конференціях, прослуховування спеціалізованих курсів, що проводяться провідними досвідченими юристами Російської Федерації, дає можливість клієнтам Адвоката бути впевненими в його професіоналізмі і як наслідок в позитивному результаті судових справ.

Професіоналізм Адвоката Михайла Яніна підтверджується, крім того, великою кількістю позитивних судових рішень, винесених на користь його клієнтів.

Адвокат неухильно дотримується професійної етики та законодавство про адвокатуру, ніж гарантує законність своїх дій і захищеність отриманої від своїх клієнтів інформації.

В процессе своей деятельности адвокат челябинск при необходимости осуществляет сотрудничество с экспертами, нотариусами, судебными приставами, следователями, конкурсными управляющими и пр.

Робота Адвоката Михайла Яніна полягає в індивідуальному підході до вирішення питань кожного клієнта, висловом вичерпного переліку можливих варіантів розвитку ситуації, що склалася, що дозволяє клієнту мати готове рішення виниклих питань, підготовці необхідних документів, представлення інтересів клієнта в суді і контролі за виконанням судових рішень і постанов.

Порядок роботи Адвоката:
- з'ясування всіх важливих подробиць і ознайомлення з матеріалами справи;
- повне і всебічне консультування клієнтів;
- всебічне і повне вивчення юридичних питань та судової практики;
- збір доказового матеріалу у справі;
- досудове врегулювання справ;
- юридично-грамотне складання і подача в суд судових і претензійних документів;
- представлення інтересів в суді у всіх інстанціях, в тому числі в рамках виконавчого провадження.

Переглядів: 715 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar